Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostutrecht.nl


  Paragnosten advieslijn uit Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Ze zag het super goed. Dank je wel .




Ervaring van Malika met paragnost Mierke   Ervaring van Malika met paragnost Mierke   Ervaring van Malika geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.




Ervaring van BiBi met paragnost Krisha   Ervaring van BiBi met paragnost Krisha   Ervaring van BiBi geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellize
  Ervaring met paragnost Ellize
  liefste Ellize, ik heb u daarjuist gesproken. je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
Super fijn.

Ik wens je een fijne weekend en al het goeds.




Ervaring van Marion met paragnost Ellize   Ervaring van Marion met paragnost Ellize   Ervaring van Marion geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.




Ervaring van M met paragnost Krisha   Ervaring van M met paragnost Krisha   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met paragnost Thaiis   Ervaring van Priscilla met paragnost Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Emerald
  Ervaring met paragnost Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met paragnost Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met paragnost Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met paragnost Micha   Ervaring van Joanne met paragnost Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met paragnost Erkan   Ervaring van Mimouna met paragnost Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met paragnost Louisa   Ervaring van Irene met paragnost Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met paragnost Romeo   Ervaring van Annick met paragnost Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M met paragnost Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met paragnost Aylin   Ervaring van Yvonne met paragnost Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Naomie
  Ervaring met paragnost Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met paragnost Naomie   Ervaring van Rita met paragnost Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met paragnost Destiny   Ervaring van Cindy met paragnost Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met paragnost Yuorah   Ervaring van Anton met paragnost Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met paragnost Louisa   Ervaring van S met paragnost Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met paragnost Aylin   Ervaring van Brenda met paragnost Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met paragnost Micha   Ervaring van Jo met paragnost Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.




Ervaring van Loes met paragnost Dirk   Ervaring van Loes met paragnost Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met paragnost Dennis   Ervaring van N met paragnost Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Dank je wel Devi voor je antwoorden op al mijn vragen. Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Eindelijk nauwkeurige antwoorden. Wat je vertelde kon ik heel goed plaatsen. Het klopte exact. Je bent super goed en heel erg prettig om mee te praten. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van A. met paragnost Devi   Ervaring van A. met paragnost Devi   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met paragnost Beau   Ervaring van N met paragnost Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met paragnost Sid   Ervaring van Nico met paragnost Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nour
  Ervaring met paragnost Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met paragnost Nour   Ervaring van M met paragnost Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Vera Ann,
Ik heb je op 27/6 leren kennen. Je hebt me geraakt op een manier die niet in woorden te omschrijven is. Aan de ene kant zou ik een hele boek kunnen schrijven hier van wat je allemaal kan, en vooral de manier waarop. Maar aan de andere kant kan ik niet meer zeggen dat oprecht een hele diepe DANK JE WEL. Je aanvoelen bij enkel het horen van namen is ongezien, maar de combinatie van je inzichten in coaching, je heldere waarnemingen om onmiddellijk tot de diepe kern te komen van iets, en je manier van het overbrengen maakt dat je iets heel unieks hebt.
Vooral ook een oprechte DANK JE WEL omdat het voor mij aanvoelt alsof je me gered hebt.
Ik weet hoe cliche dit misschien klinkt, maar Vera Ann is allesbehalve cliche of onder te brengen onder een bepaalde term of vakje. Bellen met je is een geschenk wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten doen. Dit waardevol cadeau kan je enkel vatten door uit te proberen en zal nooit iemand geen spijt van krijgen.

Veel liefs en DANK JE WEL.
e.




Ervaring van e. met paragnost Vera Ann   Ervaring van e. met paragnost Vera Ann   Ervaring van e. geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met paragnost Donna   Ervaring van Savanna met paragnost Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met paragnost Johannes   Ervaring van Fay met paragnost Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .




Ervaring van G met paragnost Sabina   Ervaring van G met paragnost Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostutrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden