Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostutrecht.nl


  Paragnosten advieslijn uit Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sim
  Ervaring met paragnost Sim
  ABSOLUUT de moeite waard om te bellen. Geen woorden voor om te omschrijven wat Sim kan. Ik heb haar nu 2x gebeld, en blijft me verbazen met haar sterke inzichten. Eerlijk, correct, lief, sterk, constructief, zeer veelzijdig, mensen en dieren.

Wat een ervaring.

BEDANKT Sim.
E.




Ervaring van E. met paragnost Sim   Ervaring van E. met paragnost Sim   Ervaring van E. geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Zuivere paragnost. Een aanrader, ze weet alles in details te vertellen en alles komt iedere x uit. Dank u.




Ervaring van Rita met paragnost Mina   Ervaring van Rita met paragnost Mina   Ervaring van Rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Er bestaat er maar 1 dat ben jij, zoveel kracht, wijsheid, kennis en liefde geef jij de mensen, je bent altijd eerlijk en positief wat er ook gebeurd ik kan altijd bij jou terecht en met mij nog zoveel andere mensen. Je bent een waarevol persoon die de mensen helpt en steunt in moeilijke tijden je bent voor mij de beste die er bestaat de mooiste woorden die wij samen hebben besproken zal ik nooit vergeten.
Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Je bent een fijne, positieve vrouw om mee te praten, en je kunt zeer goed invoelen. je geeft me weer hoop en moed.




Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, wederom had je gelijk. Je zag duidelijk contact liggen en een ontmoeting en idd het is zo gebeurd. Steeds als ik het vertrouwen verlies komt het toch weer zoals jij ook zegt. Ik hoop echt dat het nu soepeler gaat verlopen tussen mij en meneer. Maar ik vertrouw zeker op jou en jouw voorspellingen. Wederom hartelijk dank en hopelijk kan ik je snel weer even spreken. Romyna is en blijft een topper voor mij. Liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha wat ben ik blij dat jij online was. Ik ben de rust zelve na ons gesprek zelfs al tijdens ons gesprek. Ik heb eindelijk de bevesteging dat ik gelijk had en dit na 30 jaar. Ik ga na de kop koffie aan de slag met de bewuste brief.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Grtjs.




Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar wat een legging steeds gewoon mooi en met veel opbeurende woorden altijd een feest met je .




Ervaring van Stalker met paragnost Shar   Ervaring van Stalker met paragnost Shar   Ervaring van Stalker geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wowie ze zag gewoon waar ik werkte.




Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dag John, waauw je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt John, voor de steun als ik het moeilijk heb. R.




Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, zo fijn dat jij het rechtstreeks door krijgt zonder pendel en of kaarten te raadplegen. Ik blijf geduld hebben, wetend dat het goed komt ook al gaat het heel traag. Neem weer contact met je op zodra er weer nieuws is. Je bent een kanjer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met paragnost Anouk   Ervaring van Simmy met paragnost Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Beste Anouk, na een aantal zware jaren achter de boeg te hebben, kon ik zeer moeilijk de moed vinden om gewoon opnieuw te beginnen en terug in mezelf te geloven. Maar jij heb de aanzet gegeven om een nieuw leven op te bouwen. Ik heb de kracht in mezelf gevonden om dat ook te doen ook al is het soms met UPS en downs. Alles wat je zei en wat op mijn pad zou komen is ook geschied. Bedankt voor je oprechtheid.

X.




Ervaring van Charlotte met paragnost Anouk   Ervaring van Charlotte met paragnost Anouk   Ervaring van Charlotte geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Remon, jij bent ongelooflijk goed in personen beschrijven en situaties uitleggen. Je zit er echt spot on en echt op allerlei gebieden. Bel je vaker juist omdat je alles precies weet te duiden.
Een ongelooflijk goed Medium.




Ervaring van Annemiek met paragnost Remon   Ervaring van Annemiek met paragnost Remon   Ervaring van Annemiek geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Hoi Nona-yo

Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Nona-yo is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.




Ervaring van rita met paragnost Nona-Yo   Ervaring van rita met paragnost Nona-Yo   Ervaring van rita geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah is 1 van de beste op deze lijn. Ze heeft niet veel tijd nodig om te zeggen waar je nu staat in je verhaal. Echt fantastisch en gedetailleerd. Een rustgevende stem op deze lijn.




Ervaring van MN met paragnost Yuorah   Ervaring van MN met paragnost Yuorah   Ervaring van MN geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met paragnost Gazali   Ervaring van Jennie met paragnost Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou , lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft, ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in . En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefst en bedankt .




Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja meerdere malen gesproken. Zij is een van de weinige die zag dat ik werk zou vinden en dar ik thuis moest werken toen dit nog niet normaal was. Heel goed gezien. Zeer betrouwbaar en raak met haar voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van Anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Fennie
  Ervaring met paragnost Fennie
  Zeer duidelijk en aardig medium. Ze geeft je de feiten en zegt ook waar zaken moeilijk zullen zijn. Al doende komen meer inzichten naar boven die uiteindelijk leiden tot een overzichtelijk geheel. Heel gestructureerd bouwt zij dit op. Prachtig. Een aanrader. Bedankt Fennie.




Ervaring van J met paragnost Fennie   Ervaring van J met paragnost Fennie   Ervaring van J geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou , lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft. Ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in. En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefs en bedankt.




Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hophe
  Ervaring met paragnost Hophe
  Jammer. mijn tegoed was op. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.

Groetjes A.




Ervaring van Ad. met paragnost Hophe   Ervaring van Ad. met paragnost Hophe   Ervaring van Ad. geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Dankjewel Karine voor het fijne gesprek en je mooie voorspellingen. Ik ga u zeker nog eens bellen. Excuses dat de verbinding werd verbroken maar de lijn bij mij thuis is slecht momenteel. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Karine   Ervaring van Sandra met paragnost Karine   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het aanvoelen van een persoon, ik moest bijna niets zeggen. Wat zij allemaal verteld klopt volledig in lijn huidige toestand. Dus bij deze wil ik jullie aanraden om haar eens te bellen, ze is de moeite waard. Groetjes Nadine.




Ervaring van Nadine met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Nadine met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Nadine geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau.
Is een prachtig mens.
En hoeveel keer ik ook bel.
Hij heeft altijd gelijk ook als ik even niet weet.

Jeannette.




Ervaring van Jeannette met paragnost Beau   Ervaring van Jeannette met paragnost Beau   Ervaring van Jeannette geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou, lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft. Ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in. En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefs en bedankt .




Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore met paragnost Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Mina, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.




Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, nogmaals hartelijk dank voor je reading en adviezen.
Je heb snel een antwoord die je volgens mij zonder kaarten en alleen met behulp van je gidsen kunt geven. Kortom, je bent een kanjer.




Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  ONGELOOFLIJK Salina.

Ik belde je voor mijn ziek paardje, en ondanks dat de dierenarts eerst niet wist wat er was, is hetgeen jij voelde uiteindelijk bevestigd door de dierenarts. Heel sterk weer van je. Jij kan alles met je zuivere sterke voelsprieten. Zoals je aanvoelde is het ook goed gekomen, helemaal zoals je zei.

DANK JE WEL.
Liefs .




Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Dankjewel Micha, voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn emailconsult, gisteren.
En dat je blokkade bij mij, als bij hem probeert weg te halen. Ontzettend lief.
Ik blijf ondanks jou uitgebreide antwoord met zoveel vragen zitten.
Dus, zal je zeker nog een keer benaderen.
Ontzettend bedankt. xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Micha   Ervaring van Karin met paragnost Micha   Ervaring van Karin geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kristal
  Ervaring met paragnost Kristal
  Woorden schieten tekort. Ik heb een prachtig consult vandaag van U gehad. Super bedankt, U heeft mij echter een hoop bevestigd.

Groetjes uit Rotterdam.




Ervaring van A. met paragnost Kristal   Ervaring van A. met paragnost Kristal   Ervaring van A. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali
Ik kan wel hele texten gaan schrijven.
Maar je bent de beste op deze lijn.
Duidelijk zuiver en geduldig. Alles klopt wat je zegt.
Dank je wel voor alles

Heel veel liefs van T.




Ervaring van T. met paragnost Gazali   Ervaring van T. met paragnost Gazali   Ervaring van T. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Wou Nellekke , jij bent enorm goed in invoelen ben echt sprakeloos, had je nog nooit eerder gesproken en al wat je aanvoelde zat er knal op hopelijk verloopt het verder zoals je voorspeld hebt je bent een echt toppertje, super bedankt .




Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostutrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden